Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
TM6

Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)

4.9 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 5 ½ oz cashews
  • water to soak

Paprika Oil

  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp smoked paprika

Spicy Cashew Tare

  • 5 ½ oz hoisin sauce
  • 2 ½ oz miso chickpea (see Tip)
  • 2 ½ oz veggie tsuyu
  • 1 oz agave
  • 1 tsp togarashi powder

Shiitake Dashi

  • 50 oz water
  • 3 oz dried shiitake mushrooms thinly sliced
  • ½ oz kombu (approx. 3-4 large sheets)

Udon Noodles

  • 50 oz water
  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil to fry
  • 6 oz tempeh cut into pieces
  • 1 tbsp chili crisp oil
  • 12 oz dried udon noodles
  • edible flowers to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
674.1 kcal / 2820.3 kJ
Protides
22.8 g
Lipides
31.8 g
Glucides
80.1 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
5.8 g
Sodium
914.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives