Appareils & accessoires
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Prép. 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingrédients
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
323.1 mg
Protides
5.5 g
Calories
1891.1 kJ /
452 kcal
Lipides
11.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
81.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Marshmallow pops
25 godz. 40 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Macaroons
40 min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min