Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
TM6

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

2.2 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Rosemary Ice Cream

  • 795 g oat milk
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 60 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ teaspoon xanthan gum

Apple Mousse

  • 425 g water
  • 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
  • 115 g white sugar
  • 1 tsp agar agar
  • oil spray
  • 315 g aquafaba
  • 2 tsp coconut cream
  • 1 pinch cream of tartar
  • ½ tsp xanthan gum
  • 100 g white sugar

Toasted Oat Crumble

  • 1 tsp fresh rosemary leaves only, chopped
  • 140 g brown sugar
  • 70 g rolled oats
  • 1 tsp salt
  • 155 g vegan butter in pieces (see Tips)
  • 155 g plain flour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
452 kcal / 1891.1 kJ
Protides
5.5 g
Lipides
11.8 g
Glucides
81.4 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Sodium
323.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives