Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
TM6 TM5 TM31

Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

3.9 ( 14 évaluations )

Ingrédients

Chocolate zucchini cupcakes

  • coconut oil cooking spray for greasing
  • 100 g dairy free milk chocolate
  • 250 g zucchini cut into large pieces (3-4 cm)
  • 80 g arrowroot flour
  • 20 g raw cacao powder
  • 50 g coconut flour
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 90 g dark coconut nectar syrup
  • 1 tbsp natural vanilla extract
  • 4 eggs

Blueberry icing

  • 50 g coconut cream
  • 1 tbsp gelatine powder
  • 125 g fresh blueberries (1 punnet)
  • 220 g icing sugar
  • 20 g coconut oil (liquid)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
270.7 kcal / 1136.9 kJ
Protides
5.2 g
Lipides
11.2 g
Glucides
39 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7.6 g
Sodium
158.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives