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Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Protides
- 7.8 g
- Glucides
- 111.5 g
- Lipides
- 36.9 g
- Graisses saturées
- 28.2 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 300.1 mg
Recettes alternatives
Crunchy caramel popcorn
2h 15min
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Lime sherbet
4h 15min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Cacao cinnamon eggnog
25 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min
Banana sesame cake
4h 20min
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Black sesame mochi ice cream
23h
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min