Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
TM6

Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi

4.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Peeling vegetables

  • 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
  • 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 600 g water

Beetroot salad

  • 600 g water
  • 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
  • 1 tbsp olive oil, for frying
  • 30 g walnuts, shelled
  • 10 g fresh dill, leaves only
  • 60 g onion, halved
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 220 - 250 g Greek yoghurt
    ou 220 - 250 g plain yoghurt
  • 10 g lemon juice
  • 1 - 2 tbsp white vinegar
  • 1 - 2 tsp jarred horseradish
  • ½ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper
  • wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
  • rocket salad leaves, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2062.8 kJ / 493 kcal
Protides
23.4 g
Glucides
35.3 g
Lipides
30 g
Graisses saturées
15.9 g
Fibre
6.9 g
Sodium
1348.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives