Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
TM6 TM5 TM31

Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns

4.1 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 25 g olive oil
  • 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g oat milk
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 2 Tbsp nutritional yeast flakes (optionnel)
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra for garnishing
  • 250 g prawns, raw, peeled, deveined (see tip)
    ou fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, for cooking pasta
  • water, for cooking pasta
  • 300 g dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)
  • 40 g vegan margarine
  • 1 tsp cornflour
  • fresh parsley leaves, chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2767.6 kJ / 518.1 kcal
Protides
20.9 g
Glucides
70.7 g
Lipides
16.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Fibre
5.3 g
Sodium
1076.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives