
Appareils & accessoires
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil25 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2 cm)300 g
-
oat milk300 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
nutritional yeast flakes (optionnel)2 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for garnishing¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined (see tip)250 g
-
fine sea salt for cooking pasta1 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)300 g
-
vegan margarine40 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
518.1 kcal /
2767.6 kJ
Protides
20.9 g
Lipides
16.6 g
Glucides
70.7 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
3.7 g
Sodium
1076.7 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande