Geräte & Zubehör
Vegan Eggplant Massaman Curry
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
long red chilli deseeded, cut in pieces1
-
vegetable oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
eggplant cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
vegetable oil to drizzle2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
cornflour (starch)35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
canned white chickpeas drained250 g
-
fresh long beans cut in 3 cm length100 g
-
fresh button mushrooms cut in halves100 g
-
salt plus extra for seasoning1 teaspoon
-
fresh coriander to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1160.1 mg
Protein
11.8 g
Kalorien
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Fett
25.9 g
Ballaststoff
11.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Versatile smooth soup
45 Min
Caramel Sauce
Keine Bewertungen
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Roasted fennel dip
35 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min