Chicken and vegetable purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Chicken and vegetable purée (first foods)

4.0 (25 évaluations )

Ingrédients

  • ¼ onion, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • ½ carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 90 g pear, cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 200 g water
  • ½ tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 100 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (1 cm)
  • 60 g zucchini, cut into pieces (2 cm)

Infos nut.
par 755 g
Calories
1763.7 kJ / 421.5 kcal
Protides
24.9 g
Glucides
71.6 g
Lipides
4.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
12.3 g
Sodium
269.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives