Appareils & accessoires
Peach Cobbler
Prép. 20min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
fresh ginger (optionnel) peeled, cut into pieces½ in.
-
sugar1 ½ oz
-
brown sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
frozen peaches20 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cinnamon¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
unsalted butter diced2 oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain Greek yogurt4 ½ oz
-
large egg1
-
2 tbsp raw sugarturbinado sugar2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
295.7 mg
Protides
6.1 g
Calories
1385.8 kJ /
331.2 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
62.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebrate Juneteenth
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
King Cake
4hod. 45min.
Lemon Shortbread Cookies
1hod. 45min.
Pineapple Cheese Braid
3hod. 30min.
White Bean and Pumpkin Soup
35min.
Maple-Buttered Rum Cider
20min.
Pumpkin Pie
5hod.
Strawberry Shortcakes
45min.
Apple Fritter Bread
2hod.
Maple Pecan Blondies
1hod. 10min.
Texas Cornbread
35min.
Pumpkin Streusel Muffins
25min.
Pumpkin Cheesecake
6hod. 45min.