Appareils & accessoires
Pumpkin Risotto
Prép. 25min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
1481 kJ /
354 kcal
Lipides
15 g
Fibre
3 g
Glucides
44 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Yellow coloured eggs
Keine Bewertungen
Polenta
25 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Polenta
1 Std.
Chicken tagine with honey and prunes
40 Min
Blackened Fish Burger
Keine Bewertungen