Appareils & accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Prép. 25min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
186.8 mg
Protides
3.5 g
Calories
616.5 kJ /
147.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
13.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Koken van bulgur
35min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min