Appareils & accessoires
Salsa verde
Prép. 5min
Total 5min
180 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
1064.1 mg
Protides
6 g
Calories
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Lipides
81.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
12.7 g
Glucides
5.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Chunky guacamole
10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Pear and ginger paste
26h 25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Basil pesto
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Apple frangipane tart
1h 20min
Quick béchamel sauce
15min
No fail béchamel
15min