Appareils & accessoires
Salsa Brava
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onions4 oz
-
garlic clove1
-
ground paprika1 tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
vegetable stock8 oz
-
sherry vinegar2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
206.3 mg
Protides
1 g
Calories
307.2 kJ /
73.4 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
6.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Pico De Gallo
15min
Gazpacho
1h 15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Quick Refried Beans
20min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Tortilla Soup
25min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min