Versions compatibles
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Protides
- 516 g
- Glucides
- 155.1 g
- Lipides
- 191.4 g
- Graisses saturées
- 54.6 g
- Fibre
- 21.8 g
- Sodium
- 1640.8 mg
Recettes alternatives
Orange-brined turkey
29h 45min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min