Versions compatibles
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protides
- 59 g
- Glucides
- 67 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 1782 mg
Recettes alternatives
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Pas d’évaluation
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min