Prawn and saffron arancini
TM6 TM5 TM31

Prawn and saffron arancini

5.0 ( 9 évaluations )

Ingrédients

Arancini

  • 150 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 50 g unsalted butter
  • 250 g Arborio rice
  • ½ tsp ground black pepper
  • 150 g white wine
  • 1 pinch saffron
  • 650 g water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Assembly

  • 130 g panko breadcrumbs
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 6 tbsp plain flour
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped
  • 280 g cooked prawns cut into pieces (2 cm)
  • 2 eggs lightly beaten
  • vegetable oil (approx. 750 g), to deep fry
  • lemon cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
78.6 kcal / 328.9 kJ
Protides
3.9 g
Lipides
2.4 g
Glucides
9.7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
124.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives