Geräte & Zubehör
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
24 pieces
Zutaten
-
canola oil100 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
peeled raw prawns350 g
-
cold water to cover
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
caster sugar2 ½ tsp
-
Chinese black vinegar20 g
-
tamari30 g
-
water30 g
-
canned bamboo shoots drained50 g
-
fresh ginger10 g
-
cornflour1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
pork fat, minced (optional)50 g
-
oyster sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
Shaoxing wine2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dumpling wrappers
-
wheaten flour (see Tips)125 g
-
tapioca starch plus extra to dust60 g
-
sea salt1 pinch
-
boiling water125 g
-
canola oil20 g
-
water to steam600 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pieces
Natrium
196.5 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
397.1 kJ /
94.9 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
7.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Garlic and herb butter
10 Min
Pistachio 'crème brûlée'
3 Std. 20 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
S'mores pizza
1 Std. 25 Min
New England Clam Boil
55 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min