Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)

4.0 ( 13 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g cauliflower cut into florets
  • 80 g onion cut into halves
  • 7 sprigs fresh coriander leaves only
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp curry powder (see Tip)
  • ½ tsp ground cardamom
  • ¼ tsp ground cloves
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g canned cherry tomatoes no-added salt
  • 120 g water
  • 400 g canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained
  • 140 g natural yoghurt high protein (see Tip)
  • 400 g boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)

Infos nut.
par 4 portions
Calories
1460 kcal / 6100 kJ
Protides
153 g
Lipides
53 g
Glucides
83 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
16 g
Sodium
628 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives