Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g red quinoa, rinsed and drained
- water, to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves, stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander, stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk, plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets, cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato, peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime, juiced
- 300 g Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli, thinly sliced, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1470 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Kohlenhydrate
- 32.5 g
- Fett
- 7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 2.3 g
- Ballaststoff
- 9.5 g
- Natrium
- 770 mg
Alternative Rezepte
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
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Moroccan chicken and cauliflower cous cous
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Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
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Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
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Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
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Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
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Thai pork with green mango salad (Diabetes)
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Beef and cashew nut yellow curry
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