Appareils & accessoires
Salade van peer en spek met mosterddressing
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
702 mg
Protides
7 g
Calories
1803 kJ /
430 kcal
Lipides
35 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
18 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation