Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes

Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes

4.2 10 évaluations
Prép. 15min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • lemon
    1
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • soy sauce
    60 g
  • brown sugar
    ½ tsp
  • salmon fillet, fresh skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)
    4
    4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick)
  • floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided
    590 g
  • onion quartered
    115 g
  • garlic clove
    1
  • non-stick spray oil
  • vegetable broth
    450 g
  • salt to season, to taste
  • black pepper, ground to season, to taste
  • broccoli florets
    340 g
    340 g mixed vegetables, (e.g. carrots, cauliflower, broccoli)
  • frozen green peas
    450 g
  • whole milk to taste
    225 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 1213.2 kcal / 5076.1 kJ
Protides 107 g
Lipides 65 g
Glucides 55.2 g
Fibre 10.1 g
Graisses saturées 12.3 g
Sodium 4305.6 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...