Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)

Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)

5.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 20min
8 portions

Ingrédients

Strawberry sorbet
  • white sugar
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • ripe banana broken into pieces
    1
  • frozen strawberries (see Tips)
    500 g
Pineapple carpaccio
  • fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
    1
  • fresh mint leaves only, to decorate

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2.7 mg
Protides 1 g
Calories 686.8 kJ / 164.2 kcal
Lipides 0.2 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 0 g
Glucides 42.6 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...