Mini Classic Polish "torts"
TM6 TM5 TM31

Mini Classic Polish "torts"

4.7 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

Sponge

  • butter to grease
  • 120 g plain flour plus extra to dust
  • 4 eggs
  • 120 g white sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp baking powder
  • 2 pinches sea salt

Blueberry jam

  • 250 g fresh blueberries (see Tips)
  • 100 g jam sugar
  • 50 g water
  • 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp vegetable oil

Lemon water

  • 70 g water
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 300 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced

Cream mixture

  • 250 g mascarpone cheese (see Tips)
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 20 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • fresh mixed berries extra of choice to decorate
  • fresh mint leaves only to decorate

Nährwerte
pro 4 portions
Kalorien
4027.3 kcal / 16850.2 kJ
Protein
63 g
Fett
223.1 g
Kohlenhydrate
463.4 g
Ballaststoff
21.3 g
Gesättigte Fettsäuren
123.8 g
Natrium
1730.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte