Geräte & Zubehör
Mini Classic Polish "torts"
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1730.8 mg
Protein
63 g
Kalorien
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Fett
223.1 g
Ballaststoff
21.3 g
Gesättigte Fettsäuren
123.8 g
Kohlenhydrate
463.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mini cakes
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Triple Chocolate Muffins
1 Std.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Keine Bewertungen
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Keine Bewertungen
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 Min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Keine Bewertungen
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1 Std. 30 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Basic cheesecake
10 Std.