Appareils & accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Lace Cookies with Nutella
50 Min
Spiralized Candied Yams
1 Std.
Medicine Ball Tea
20 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20 Min
Cucumber Lemonade
10 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Medicine Ball Tea
20 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min