Geräte & Zubehör
Cauliflower Tabbouleh
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
406 kJ /
97 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Southwest Quinoa
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min