![Vegetable potato salad with chicken Vegetable potato salad with chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154639.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g carrots, cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g chicken breast, skinless, diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g cream
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh soybean sprouts (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 801 kJ / 192 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rice Salad with Vegetables
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Noodle soup
35min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Pasta salad with vegetables
1h
Lemon chicken
50min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min