Appareils & accessoires
Raspberry Almond Pulp Cakes
Prép. 20min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
62 mg
Protides
8 g
Calories
1448 kJ /
346 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
50 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
9 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Kale Chips
40 Min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Pistachio Butter
5 Min
Garden Green Crêpes
1 Std. 15 Min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min