Mushroom and chicken vol-au-vents
TM6 TM5 TM31

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.9 (48 évaluations )

Ingrédients

  • 730 g homemade puff pastry (see Tips)
  • 50 g cheddar cheese, into cubes
  • 100 g fresh Swiss brown mushrooms, trimmed and cut in halves
  • 30 g onion
  • 20 g white wine
  • 25 g salted butter
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g full cream milk
  • 50 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 30 g plain flour
  • 150 g chicken breast fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 1 egg yolk, lightly beaten, to brush
  • 1 spring onion/green onion
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1032 kJ / 246.7 kcal
Protides
5.7 g
Glucides
18.6 g
Lipides
16.6 g
Graisses saturées
4.9 g
Fibre
0.7 g
Sodium
128.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives