Versions compatibles
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g pearl barley
- 800 g water
- 300 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
Spice Mix
- 30 g cumin seeds
- 15 g ground lemon myrtle
- 10 g black peppercorns
- 5 g fennel seeds
- 5 g pink peppercorns (optional)
- 6 swordfish, fillets (approx. 165 g each - see Tips)
Cardamom mousse
- 5 cardamom pods
- 3 Szechuan peppercorns
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fresh lemon thyme (see Tips)
- 125 g liquid fish stock (see Tips)
- 125 g full cream milk
- 15 g soy sauce
Herb puree
- 120 g extra virgin olive oil
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 bunch fresh parsley, leaves only
- 1 bunch fresh tarragon, leaves only
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
Risotto
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2-3 tbsp to fry
- 875 g liquid fish stock
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 3 tsp unsalted butter
- lemon juice, to drizzle
- 150 g sour cream
- 200 g frozen baby peas, thawed
- 300 g frozen broad beans, thawed and shelled
Assembly
- 2 g xanthan gum
- 50 g unsalted butter
- ½ lemon, juice only
- 1 bunch fresh dill, leaves only, to garnish
- 1 bunch sorrel, leaves only, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5516.2 kJ / 1318.4 kcal
- Protides
- 74.2 g
- Glucides
- 82.3 g
- Lipides
- 79.2 g
- Graisses saturées
- 29.3 g
- Fibre
- 23 g
- Sodium
- 1616.4 mg
Recettes alternatives
Smoked Salmon Dip
10min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Stewed vegetables
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Couscous Cake with Fruit
1 Std. 50 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min