Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Protides
- 40.9 g
- Glucides
- 22.6 g
- Lipides
- 32.6 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 804.4 mg
Recettes alternatives
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 分钟
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 分钟
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1小时 30 分钟
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Fragrant Asian fish parcels
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 分钟
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 分钟
Prawn saganaki with feta
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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