Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 455 g ficat de pui, spălat și curățat
- 85 g lapte
- 170 g șalote, jumătăți
- 115 g jambon sărat, afumat, feliat, bucăți (2½ cm)
- 55 g unt nesărat, bucăți
- 1 - 2 lingurițe sare, după gust
- 15 g coniac
- 55 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- pâine toast, albă, cu unt, pentru servit
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Protides
- 8.3 g
- Glucides
- 3.4 g
- Lipides
- 11.4 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 387.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pate de ciuperci
1h 30 min.
Chipsuri coapte, din legume
1h 45 min
Mușchi de vită, tarte cu ciuperci și brânză Stilton cu piure de țelină
2hod. 10min
Paste cu legume
45 min
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1h 20 min
Ceai rece cu hibiscus și lămâie
Keine Bewertungen
Tapenade cu ton
5min
Dulceață de ardei iuți
35 min
Trio de grisine
1h 40min
Cremă tartinabilă din sardine
5min
Rață cu sos de mure și piure de țelină
40 min
Pate de ficat cu Riesling
3h