Lai Chi Kang (Longan Dessert)
TM6

Lai Chi Kang (Longan Dessert)

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 1500 g water
  • 2 pandan leaves tied into knot
  • 100 g candied winter melon cut in halves
  • 50 - 100 g brown sugar
  • 50 g dried longans
  • 50 g red dates
  • 10 g white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces
  • 1 slice lemon (optionnel)
  • 1 tsp basil seeds soaked in 200 g water for 15 minutes (optionnel)
  • 4 malva nuts soaked in 300 g water for 15 minutes (optionnel)
  • 10 g raisins (optionnel)
  • 20 g pearl barley cooked (see tips) (optionnel)
  • 20 g roasted peanuts (optionnel)
  • 20 g small sagos cooked (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
70 kcal / 293 kJ
Protides
1 g
Lipides
1 g
Glucides
16 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives