Cauliflower Cheese Bake
TM6 TM5

Cauliflower Cheese Bake

4.3 (23 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves, divided
  • 3 sprigs parsley
  • 3 oz bread
  • ¼ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil, divided
  • 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
  • 2 oz Parmesan cheese
  • 26 oz water, divided
  • 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
  • 1 tsp vegetable stock paste
  • 10 oz low fat milk
  • ½ oz corn starch
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp dried thyme
    ou 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems)
  • 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1038 kJ / 248 kcal
Protides
14 g
Glucides
22 g
Lipides
13 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives