Black Pudding Scotch Eggs
TM6

Black Pudding Scotch Eggs

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • water (up to 1l mark)
  • 50 g shallot, cut in half
  • 2 sprigs fresh parsley leaves
  • 400 g black pudding, good quality, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g sausage meat, good quality
  • 2 medium egg
  • 15 g English mustard
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 1500 g vegetable oil, for frying
    ou sunflower oil, for frying

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3042.7 kJ / 727.2 kcal
Protides
27.4 g
Glucides
21.5 g
Lipides
59.3 g
Graisses saturées
49.6 g
Fibre
1.2 g
Sodium
1443.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives