Geräte & Zubehör
Cullen Skink
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1585.6 mg
Protein
41.5 g
Kalorien
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Kedgeree
45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Marmalade Margarita
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min