Spiralized Korean Cucumber Salad

Spiralized Korean Cucumber Salad

4.0 5 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
    16 oz
  • fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
    1
  • fresh cilantro leaves only
    10 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • oil
    1 oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    1 tbsp
    1 tbsp chili powder
  • rice vinegar
    1 tbsp
  • sugar
    ½ tsp
  • soy sauce, light
    2 tbsp
  • salt
    2 pinches
  • white sesame seeds to sprinkle

Infos nut. par 1 portion

Calories 115.8 kcal / 484.3 kJ
Protides 3 g
Lipides 8.5 g
Glucides 10.5 g
Fibre 3.4 g
Graisses saturées 1.1 g
Sodium 494.9 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...