
Appareils & accessoires
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Infos nut. par 1 portion
Calories
115.8 kcal /
484.3 kJ
Protides
3 g
Lipides
8.5 g
Glucides
10.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
494.9 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis