Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 18.6 g
- Graisses saturées
- 8.8 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 706.6 mg
Recettes alternatives
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min