Versions compatibles
Moroccan beef stew with Israeli couscous
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Protides
- 86.3 g
- Glucides
- 99.5 g
- Lipides
- 32.7 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 15.1 g
- Sodium
- 2566 mg
Recettes alternatives
Southern-style pork and bean casserole
40min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Beef goulash with dumplings
1u. 45min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Mexican chicken stew
40min
Lamb spezzatino
1u. 45min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min