Appareils & accessoires
Egg Custard
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
egg yolks from large eggs, at room temperature2
-
honey1 tsp
-
milk400 g
-
cornflour10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.1 g
Calories
399 kJ /
95 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BABY FOOD II
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Parsnip and Apple Purée
20min
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Fruit Purée
10min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Apples and Prunes - from 6 months
15min
Carrot Purée - from 6 months
20min
Cereal Fruit Pulp
20min
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1h 25min