Teriyaki deli chicken
TM6 TM5 TM31

Teriyaki deli chicken

4.0 ( 1 évaluation )

Ingrédients

Chicken

  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sesame oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)
  • 20 g fresh ginger cut into pieces
  • 1 tsp sea salt
  • 500 g chicken breast fillet cut into pieces

Teriyaki sauce

  • 15 g fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 250 g water
  • 50 g mirin
  • 1 tsp Vegetable stock paste
  • 100 g gluten free soy sauce
  • 150 g brown sugar
  • 3 tsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp sesame seeds toasted
  • 1 tbsp nigella seeds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
256.4 kcal / 1072.6 kJ
Protides
20.9 g
Lipides
5.1 g
Glucides
29.9 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Sodium
1498.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives