Appareils & accessoires
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 5min
Total 10min
750 g
Ingrédients
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
5661.7 mg
Protides
1.8 g
Calories
523.2 kJ /
125.1 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
21.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Barbecued Mexican street corn
Pas d’évaluation
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Creamy potato mash
30min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Freeform bread with filling
1h 35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Fresh jalapeño dip
5min
Cheese and bacon scones
35min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min