Appareils & accessoires
Spaghetti Carbonara
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (optionnel)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
986.1 mg
Protides
32.1 g
Calories
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Lipides
33.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
88.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Mashed Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Boiled Pasta
20 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Penne Bolognese
40 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Pancakes and Waffles
40 min
Macaroni and Cheese
35 min