Appareils & accessoires
Salmon Tartare
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
234.8 mg
Protides
10.6 g
Calories
619.3 kJ /
148 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
1.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Guacamole
5 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Tuna Tartare
40 min