Appareils & accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
244.4 mg
Protides
29.1 g
Calories
3037.5 kJ /
726 kcal
Lipides
12 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Hornazo
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min