Appareils & accessoires
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Prép. 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
633.7 mg
Protides
17.7 g
Calories
1355.6 kJ /
324 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
30.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nikmat Raya
15 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Char Kway Teow
25 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min