Appareils & accessoires
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Prép. 10min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingrédients
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
215 mg
Protides
3 g
Calories
703.7 kJ /
168.2 kcal
Lipides
7.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
21.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites (part 2)
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Peach and custard cream muffins
50min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Choco tarte with curls pears
Pas d’évaluation
Pizza Bianca
45min
Curried sausages
40min
Banana bread
1h 40min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Melting moments with lemon cream
45min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Chewy chocolate brownies
35min
Better banana cake
45min