Appareils & accessoires
Daging Merah
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
onions80 g
-
water50 g
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
beef slice thinly (see tips)500 g
-
dried chilli paste (cili boh)90 g
-
sweet soy sauce30 g
-
dark soy sauce10 g
-
beef stock (see tips)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
curry leaves2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2123.2 mg
Protides
31.5 g
Calories
1464.7 kJ /
350.1 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
13.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Sambal Petai Fried Mee
20min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sambal Sotong
1h 15min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min