Appareils & accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prép. 40min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
2581.5 mg
Protides
76.2 g
Calories
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Lipides
176.4 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
28.1 g
Glucides
146.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Omelet Caprese
30min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Italiaanse brunch
1h 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Vegan pudding
15min
Portugees crème brûlée
25min