Appareils & accessoires
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
eieren3
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselieblad, vers6 - 8 takjes
-
knoflookteentje2
-
ui80 g
-
baconblokjes100 g
-
verse tonijn in stukken gesneden400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem voor coating
-
olijfolie20 g
-
ui in partjes200 g
-
brandy100 g
-
witte wijn100 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of kip1
-
saffraan2 - 3 snuifjes
-
water300 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
286.6 mg
Protides
34.4 g
Calories
1836 kJ /
437.8 kcal
Lipides
19.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
10.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Mayonaise zonder ei
10min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Kleverige toffeepuddings
Pas d’évaluation