Appareils & accessoires
Seafood Kimchi Udon Soup
Prép. 20min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1475.1 mg
Protides
67.4 g
Calories
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
160 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Pork Ball Soup With Cabbage
Pas d’évaluation
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Toasted Coconut Coffee
10min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Conchas
3h 15min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Ginger Coriander Steamed Fish
Pas d’évaluation
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
KL Hokkien Noodles
35min